Alla inlägg den 17 januari 2010

Av Tanja - 17 januari 2010 12:45

Varför är alltid söndagar tråkiga för? Alltid när söndagen kommer gå allt i slow motion. Idag ska jag iaf ta en promenad och sedan får man se vad som händer, lugnt blir de iaf..


Jag börjar iaf bli bättre i min förkyldning =) Ögat har slutat rinna och det ser inte lika svullet och rött ut, tack och lov! Har sett så groggy ut och haft påsar under ögonen, inte sexigt. Men i fredags mådde jag verkligen inte bra men jag tror det kan också berott på att jag hade migrän blandat med förkyldningen. Jag sov hela fredags kvällen förutom när jag var upp och försökte få i mig lite fika men sedan sov jag men det var väl behöft. Även att min pojkvän har dumpat mig i helgen =O haha, näe inte dumpat så men han har övergivit mig i alla fall *SNYFT* Jag har inte sett han sen fredags kväll typ! Inte direkt kult att vara sängliggande och ínte ha sällskap =( Och imorgon börjar jag jobba igen så då kan man inte se han så mycket då heller, kul jul ...


Ska även på lägenhets visning imorgon =D Jag hoppas verkligen att denna lägenhet faller mig i smaken för ju mer jag tackar nej, ju längre bort kommer inflyttnings datumet =/ Men men jag får hålla min små tummar (eller tår som dem har blivit kallade den senaste tiden) att det ska gå vägen..

Nu ska jag ta på mig lite kläder och kila ut =) Ha de bäst!

Ovido - Quiz & Flashcards