Alla inlägg den 2 januari 2010

Av Tanja - 2 januari 2010 23:45

Idag har det har det varit en riktigt oturs dag. Jag har varit nära att krossa porslin så fort jag ha hållt i det idag och nu när jag ska gå upp och hämta vatten i köket så får jag en glasbit i foten! NICE, eller så inte, tur att dagen är över nu..


Igår såg jag var jag på bio med Robert och såg Avatar och den var grym! Det var en helt ny film upplevelse. Allt var så fint skaptat och det var så bra handling och man fick verkligen fram budsakpet UTAN att stressa fram de. Om man ska genföra med tillexempelt New Moon som jag såg nyligast så kändes de så stressat att få fram allting liksom =) Men det kan ju oxå bero på den stora budget dem fick för den här filmen men vilket fall som helst va den jättebra ..

Det blev middag innan bion oxå. Vi gick på Texas för det var så länge sen och jag tyckter dem har bra mat där så det blev en kanon kväll <3


Jag har även kommit på ett "måste" för 2010 och det är att jag SKA åka utomlands detta år. Vart vet jag inte än men nånstans ska jag i alla fall =) Och sedan en till grej är jag ska lära mig att ta med mig digitalkamran och knäppa mer bilder men det har jag redan skrivit en gång..


Nu ska jag sussa kudde bredvid Niniz för Robert har åkt på influensa/migrän typ. Jag vet inte riktigt vad det är men vill inte bli smittad så då gör jag Niniz sällskap =D Natti natti..

Ovido - Quiz & Flashcards