Alla inlägg under november 2009

Av Tanja - 7 november 2009 16:45

Igår åkte jag till Timrå och hälsade på min underbara vän Mia =) Vi tog de bara lungt och svullade som aldrig förr. Först blev de kyckling till middag som var jättegott och efteråt blev de choklad pudding, ostkrokar, polly och även kex choklad framför Idol =D Vi råkade dock inte äta allt igår så vi svullade idag med framför en film.

Erik var iaf bäst igår tyckte jag. Hans röst kan man ju aldrig få nog utav! Men de är många bra iår. Tove är oxå en favorit hos mig. Och jag tyckte det även var rätt att Radih åkte ut. Han hade faktis varit dålig dem senaste gångerna så de va bara rätt och nästa gång tror jag Eddie åker annars vore de konstigt. Han håller inte samma standard som dem andra. Och nästa vecka är de duetter men synd att det är så dåliga låtar att välja mellan =S *suck*

Aja, nu ska jag åka hem till min underbara älskling och fortsätta min mys lördag med honom <3 me like!


Adjöken!

Av Tanja - 4 november 2009 22:45

  


Nu har jag äntligen fått boka biljetterna till New Moon filmen och hämta ut dem =D Jag satt och bevakade hela förmiddagen idag men trodde först att jag hade missuppfattat att de skulle släpas just idag men sen gick jag in på andra städer och kollade och där hade biljetterna kommit ut men såklart är ju Sundsvall sist i allt men men jag fick biljetterna och platserna jag vill ha =D Jag ska gå med älskligen och hans syster Niniz och innan ska vi ut och käka middag någonstans så de kommer bli nice =) Längtar som bara den..


Imorgon ska jag på ett möte som jag inte tänker berätta något om än ;) Det får bli en sparad hemlighet tillsvidare, om det inte skulle gå som jag vill ...

Nu blir det att lägga sig och läsa lite innan man sussar sött på örat =)

Adjöken på er..



Av Tanja - 2 november 2009 22:15

  
Världens underbaste Flisan

  

Världens underbaraste Tofflan


Ja, nu har de ju hänt en hel del grej sen sist. Mitt internet har inte heller varit på topp och därför har jag inte kunnat bloggat riktigt. Det gick så sjukt segt med allting men nu är de tillbaka igen. Så vad har hänt? Vi börjar med att jag har blivit inskriven på Ungdomscentrum och fått en handläggare nu och vi bestämde att jag skulle söka praktik plats, antingen på förskolan eller någon annastans.. Någon som kanske kan tipsa om ett bra ställe? =) Sedan skulle jag på ett annat möte men de blev inställd tyvärr..


Sedan så har de blivit två kalas i Bredsand. En förr förra lördagen då Hasse fyllde år och sedan den här lördagen då vi firade min kusin Albin som fyllde 3år =) Dem blir så stor så fort.


Söndagen där på var Micke, Anny och barnen på besök. De blev tacos mys för hela slanten. Sedan så blev de att deras hundar, Tofflan och Isa stannad kvar =D Så då blev man hundvakt några dagar och de gjorde mig ingenting. Det finns inge mysigare än att få vara hundvakt till dem där två. Det är så mysigt på mornarna när Tofflan inte vill ligga själv nere vid fötterna och lägger sig på kudden bredvid en. Bilderna har jag snott från Annys blogg för jag har inte fått tagit några själv än men jag har ju skaffat digitalkamra så kanske dags man använder den?!


Den här helgen har varit ett rent helvete! Roberts mormor har flyttat (igen) och vi höll på från fredag kväll till söndag natt. Lördagen hjälpte jag väl inte till så mycket för jag var ju som sagt på kalas men söndagen räckte gått och väl till min lilla kropp. Jag har aldrig haft sån muskel värk som jag har idag =/ Jag orkar inte ens hålla i dusch slangen och då är de illa! Så nästan gång den där tok tanten bestämmer sig för att flytta så får hon banne mig anställa en flytt firma eller nått för detta funkade verkligen inte.


Veckan som kommer har jag inte så mycket planerat än att leta praktik plats. Längtar mest tills på söndag eller måndag för då kommer Doris =D En annan hund jag och hjärtat har varit hundvakt till. Jag visste inte först va en grand danios va men när jag såg henne så va de ju kärlek direkt. Jag trodde de skulle vara drygt med en sån stor hund men de va ju bara mysigt. De va ju likadant med Tofflan. Jag har aldrig gillat små hundar och chihuahuer förr men Tofflan kan man inte annat än bli kär i. Men det är den ändå chihuahuan jag gillar oxå. Det finns absolute ingen annan än Tofflan så de så =D


Aja, nu ska jag försöka KRÄVA en liten massage från mitt hjärta =) men vi får se, de brukar dock inte gå så bra tyvärr.. Adjöken!





Ovido - Quiz & Flashcards