Alla inlägg den 31 maj 2010

Av Tanja - 31 maj 2010 21:30

Nu har helgen gått och en ny vecka har börjat ...

Det har varit skönt med helg efter förra veckan, den var tuff! Svårt att släppa taget om mina arbetskamrater på Cyberia och saknar dem varje dag men det går ändå bra på Charm =) Jag lär mig något nytt varje dag och kommer alltid göra de känns de som =o Det har varit mycket att ta in och jag har inte ens hunnit lärt mig hälften men det kommer väl ..


I fredags efter jag slutade så följde Gunilla med mig hem så jag skulle hinna duscha och fixa ordning mig innan vi skulle på fest hos Carro =) Jag blev dock inte kvar länge för Mia ringde mig och jag får till Timrå ist ^^, Det var nice!


Lördagen så sov jag över 13 timmar (?!) i sträck. Det var länge sedan det hände men som sagt, tuff vecka förra veckan.. När man väl vaknat till liv så fick vi stressa till Birsta för att köpa en födelsedags present till Thorbjörn och det sista innan mors dag, sedan stressa vidare till Ljusta.. Där blev de grillning och massa mys!


Söndagen så blev de att åka till Ljustadalen igen. Jag har ju den turen att både min mamma och roberts mamma bor typ grannar så det var ju bara gå emellan =D Jag gjorde två jättefina presentkorgar med lite spa/hälsa innehåll till båda två.. Har knäppt kort men orkar inte ladda upp de just nu..

Sedan på kvällen blev de go mat och filmmys med hjärtat <3


En underbar helg helt enkel, synd bara att jag inte kan lära mig att knäppa bilder ;)

Adjöken

Ovido - Quiz & Flashcards