Alla inlägg den 21 maj 2010

Av Tanja - 21 maj 2010 22:45

Jag har funderar lite fram och tillbaka vad jag ska göra som jag har fått ganska många nej överallt angående jobb och nu i veckan så fanns det en tjänst på Cyberia att söka men jag var mycket osäker på vad jag ville :/ På ett sätt tyckte jag det vore ett kanon jobb men på ett sätt vill jag ifrån Cyberia som jag redan varit där ca 6månader så mina tankar har gått upp och ner med vad jag vill göra?!
MEN jag hade ju även lämnat in mitt CV på Café Charm för några veckor sedan och igår fick jag reda på att jag ska få börja praktisera där först i 1 månad och om allt går bra så kommer jag även på jobba lite extra i sommar =D Så då ordnade sig allt perfekt och jag blev såååååå jäkla glad!!! Nu ska jag få testa på något nytt och få ännu mer erfarenheter så detta ska bli kanon..


Nu sitter jag hos min underbara vän Mia. Ikväll så sover jag hos henne och imorgon så ska hon natta hos mig =D Tjejhelg kallas de!

Och imorgon ska vi även på bio och se "the last song", den verkar kanon. En äkta tjejfilm som man säkert kommer böla till eller nått ;)


Nu ska jag ta och vara lite social, hörs på söndag eller nått..

Ha en underbar helg! =D





Ovido - Quiz & Flashcards