Alla inlägg den 19 maj 2010

Av Tanja - 19 maj 2010 22:45

  


Om det är något jag älskar när det kommer till saker så är de skor! =D Det är inte alltid jag kan köpa skor pga av ekonomin men bara testa och kolla är super skoj.


Igår var jag och älsklingen på stan och kollade runt. Han hittade ett par skit snygga jenas och två t-shirtar och jag fick ett par "Duffy", dem första skorna =) Super söta och super sköna, precis som skor ska vara.. tack baby och tack för en riktig mysig dag <3 Det var så underbart väder och vi åt glass i solen och bara nöjt av en ledig dag tillsammans. Det kommer tyvärr inte bli så många i sommar eller hösten =(


Sedan idag, så kom mitt lilla paket som jag har väntat på, ett par textil skor med kilklack =D Ganksa högklack men jag är ju kort ;) och nu fattas det bara ett par ballisar som jag har sett på DinSko sedan är det bara att vandra i sommar ;p
Det bästa med sommaren är ju alla ballerina skor som kommer. Dem flesta är snygga, sköna och BILLIGA =) speciellt på skopunkten..


Nu ska jag äta klart mitt kvällsfika och kanske sätta på en film och mysa lite med min robert <3 Imorgon är de jobb som gäller, 11.30-20.00, KUL JUL! Jag ogillar verkligen att jobba kväll =)

Hade bäst!







Ovido - Quiz & Flashcards