Alla inlägg den 27 maj 2010

Av Tanja - 27 maj 2010 21:45

  


Igår var jag, Nina och Emma och kollade på Sex and The City 2. Emmas kompis Linda som oxå skulle ha följt med fick tyvärr vända när hon såg att dem bjöd på jordnötter =( Hon är dödligt allergisk emot dem och ville inte chansa så det var tråkigt men annars var kvällen riktigt trevlig =)

Först blev man bjuden på alkoholfri "champagne" och lite snittar, choklad etc. Sedan fick man ju även goodiebagen och bilden visar innehållet ;)
Filmen som ändå var viktigast var kanon men genför man med ettan så va den ju ettan bättre men det var ju sex and the city så det kan ju aldrig bli dåligt =D


Sedan  så har jag börjat min praktik på Charm nu =) Det rullar väl på men det är mycket att lära sig och det gör man verkligen inte på en handvändning! Har varit ganska slut efter dem här dagarna och därför inte hunnit bloggat eller uppdatera facebook mycket men till veckan ska de bli förhoppningvis bli bättre =)

Imorgon blir de förmodligen bli grillning med Cyberia folket om vädret blir bättre och så så det ska bli super roligt ..

Nu ska jag lägga mig och vila ryggen i soffan en stund och kanske se lite euro vision men det suger ju lika mycket som vanligt.. Älsklingen jobbar natt så det kommer bli vääääldigt ensamt men det är bara att vänja sig som han säger         =( SNYFT SNYFT!!

Nä, nu får det vara bra för denna gång, Adjöken hörrni ;P





Ovido - Quiz & Flashcards