Alla inlägg den 16 juli 2010

Av Tanja - 16 juli 2010 11:36

Nu har man en liten "mini semster", är ledig tills nästa helg ^^ Så på söndag åker och älsklingen ner till Stockholm =D Vi ska gå på Grönan och sedan ta en sväng i Stockholm, kanske shoppa lite men framför allt bara mysa och umgås <3 Det ska bli så skönt att lämna Sundsvall ett tag!


Igår träffade jag fina Erika på stan. Vi gick och köpte lunch på Blåa kiosken och gick sedan ner till ån och satt hos där =) Erika är den som jag träffar mest från "Cyberia tiden" och jag är så glad att vi håller kontakten än och hoppas vi ska göra de länge!

Det var även mycket rea på stan (tyvärr) och jag hittat några fynd =P På Gina hittade jag en jättefin jeans jacka, harems byxor och ett par mini shorts som jag ska när jag ska åka utomlands till hösten =) Sedan hittade jag en jättefin tunika på Vero Moda som jag köpte till Niniz och ett enkel lång linne på Cubus ^^, Det ända som fattas nu är nytt smink! xD


Idag ska jag hälsa på borta i Ljusta, först ska till mamma en snabbis och hämta en resväska och sedan ska jag upp till svärföräldrarna =) Hjärtat jobbar natt nu i två dygn så det kommer bli ensamt .. Men jag har mycket att göra så tiden kommer gå ändå =)

Adjöken!

Ovido - Quiz & Flashcards