Alla inlägg den 3 juli 2010

Av Tanja - 3 juli 2010 00:15

Jag glömmer verkligen bort att blogga på kvällarna och på dagarna är jag ute hela tiden när det är sol =P Men nu ska jag väl försöka göra en liten uppdatering!


I tisdags så får jag till Emma för att natta hos henne som vi skulle se Eclipse tillsammans på onsdag =) På dagen satt vi ute hos mormor, käkade och bara myste och på kvällen blev de en hel del gotta och film mys =) Vi hade köpt gotta tills bio:n men hälften åt vi upp kvällen så då fick vi springa till tempo igen på onsdag xD haha Vi såg även Remeber me och den måste ses bara! Så fin, kärleksfull och tragisk på samma gång ..

Men super mysigt va de iaf och ska snart dit igen hoppas ja =)


Nu till filmen, JAG ÄLSKADE DEN!!! =D Den var hur bra som helst och för första gången så blev jag inte besviken! Dem hade fått med de väsentliga hur boken och det man hoppades och se.  Asså vissa saker hamnade ju inte precis som i boken men dem fick med de hur som helst ändå =) Trean är defenitivt min favorit ut av alla tre! Bella är defentivt lugnare, säkrare och har "hittat hem" lite grann och det var så skönt att allt inte var fokuserad på Bella, Edward och Jacob utan alla karaktärer kom med på en annat sätt =)
Men det var visst två saker jag saknade och det var vissa slut scener men dem kommer ju förmodligen i första Breaking Dawn som har premiär om 502 dagar?! Tortyr!
Men hade jag haft pengar och inga andra planer skulle jag nog gått igen =P


Igår så var de så otroligt dåligt väder så jag frågade min svärmor Ann-Sofie om hon hade lust att hjälpa mig hitta lite fina blommor och saker till ballkongen och det hade hon =D Så vi får iväg och hittade nästan allt jag ville ha förutom en sån där grön plats "gräsmatta" fast vi ska köpa grå och sedan en vaxduk till bordet men sedan blev allt perfekt =) Lägger kanske ut bilder sen ..

Men nu har man en mysig ballkong att sitta ute vid och käka frukost (jag har bara morgon sol tyvärr) ;D


Idag åkte jag och älskligen till stan och köpte med oss lite mat och gick sedan till hamträdgåren och bara myste =) Solen lyste så skönt.. Sedan på kvällen åkte vi över till Ljusta så då blev de grillat och sedan jordgubbar till efterrätt =D super smarrigt! En toppen dag asså <3


Och nu är det bara en vecka kvar utav ledigheten sedan börjar allvaret igen =) Ska faktis bli skönt att börja men även pirrit, känns som jag har glömt mycket men man kommer säkert in i det snabbt ^^

Så denna här veckan blir bara njuuuta av förhoppningsvis det vackra vädret, kanske gå på GatuFesten och kanske börja måla köket?! Vem vet, det får tiden utvisa =D

Adjöken..





Ovido - Quiz & Flashcards