Alla inlägg den 11 mars 2010

Av Tanja - 11 mars 2010 19:30

Idag släpptes en hyfsat lång retar trailer till Eclipse! =D Den rikiga trailern kommer förmodligen ut den 20mars då New Moon dvd:n släpps men man får se ganska mycket i denna trailer med och oj, vad jag längtar tills filmen! Jag tror tredje och fjärde filmen kommer bli dem bästa filmerna.. Ni som är lika nyfiken som jag kan gå in på twilightsweden.se ;)


Sedan så fick vi virus på datorn idag men inte utav trailer utan när jag var och kollade på Tradera =S Det är något virus som attackerar datorn i smyg! Kopierade denna text från en annan hemsida:


"Akta er för Antivirus 7 DET ÄR ETT NYTT FALSKT anti- spion program som även kan bli kallat Antivirus7. Antivirus 7 är därför bara ett annat falskt säkerhets program, bara ute efter att bedraga ovetande dator användare på deras hart förtjänade pengar. Assisterat av andra falska malware program, Antivirus 7 är kapabelt till att smyga sig in I ett dator system I sin tysthet."

 

Så akta er för de för det var inte så skoj, jag kom inte in på någon sida men sen så gjorde jag nått så daton reparerade sig själv =P Fråga inte hur jag gjorde men allt vekar i alla fall återställt..

 

Har även haft fin besök utav emma och mormor idag =D Jag fick ett presentkort på Ikea som inflyttnings present och det var behövligt! ( = Så det tackar jag så mycket för. Sedan frågade mormor mig och Robert om vi ville följa med henne hem och käka tacos och det tackar man ju aldrig nej till =D Så det har varit fullt ös hela dagen.. Tyvärr blev de så jag inte kunde följa med Carro och kolla på lägenheten men det verkar ha gått bra ändå =)

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig och kolla på tven med hjärtat mitt <3

Adjöken fröken!

Ovido - Quiz & Flashcards